FORGOT YOUR DETAILS?

JeugdOrkestenFestival 2021

Editie #50

Leeuwarden
26 juni 2021

In 2021 organiseren we de 50e editie van het JeugdOrkestenFestival!

Hieperdepiep hoera, we vieren dit jaar feest! Wij vieren namelijk ons 50-jarig jubileum. Maar dat is nog niet alles. Alle redenen om flink uit te pakken! Wil je meer weten van het Jeugdorkestenfestival, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Je kunt je natuurlijk ook meteen opgeven voor het JOF 2021!

Workshop!

Op ZATERDAG 7 MAART as. organiseren we een workshop waarin het thema van 2020 'inclusie' nader toegelicht wordt. Er worden voorbeelden gegeven hoe dit toegepast kan worden in het muziekprogramma.
Ook wordt ingegaan op innovatie in klassieke muziekuitvoeringen. Veel orkesten hebben de ervaring dat het steeds lastiger is om volle zalen te trekken. Wat kunnen we er aan doen om meer publiek te trekken bij concerten en uitvoeringen? We bespreken de aspecten van een concert of uitvoering en hoe we door middel van innovatie en interactie de optredens uitnodigend maken voor publiek, jong en oud.

Deze workshop wordt geleid door Jenifer Yáñez Villahermosa; oprichter van ‘Creatio Ex Improv’, muzikant, improvisator en podiumpresentatie & coach in innovatieve uitvoeringen. Zij was afgelopen jaar jurylid tijdens het Jeugdorkestenfestival. (Meer informatie over Jenifer is te vinden op haar website: www.creatioeximprov.com.) 

Let op: de workshop is in het Engels.

Datum: zaterdag 7 maart 2020
Tijd: 10:00-12:30 uur.
Locatie: It Spikerplak, De Buorren 49, 8408 HJ Lippenhuizen

Graag horen wij voor 1 maart of je naar deze gratis workshop komt. Geef ook even aan met hoeveel personen je komt. Stuur je email naar pr@jeugdorkestenfestival.nl

 

TOP